Pvc visgraat leggen, hoe doe je dat?

Wil je een pvc visgraat als vloer hebben in je woning? Mooi, want dat is natuurlijk een geweldig idee. Echter, moet de pvc visgraat wel gelegd worden en kun je dit eenvoudig zelf realiseren. Dankzij de handige klikverbinding leg je de visgraat patroon vloer eenvoudig en snel helemaal zelf. Het maken van een starters punt is wel ingewikkeld en daarom is het verstandig om hier meer informatie over te krijgen. Maar hoe doe je het precies? In dit artikel gaan we dit uitgebreid behandelen zodat je er meer over te weten komt, lees het daarom eens grondig door.

Wat heb je nodig

Voordat je de pvc visgraat gaat leggen, is het handig om de benodigdheden in huis te halen. Bij het leggen van je visgraat pvc vloer kan je enkele spullen goed gebruiken. Ten eerste heb je een rubberen hamer nodig, waarmee je de vloer beter kan bevestigen. Ten tweede is een liniaal heel handig zodat je precies de afmetingen kunt meten. Ten derde is een stanleymes nodig voor het afsnijden van onnodige stukken pvc. Ten slotte, heb je natuurlijk de pvc vloer nodig en wil je zoeken naar een visgraat click pvc vloer.

Het maken van het starters punt

Je wilt linker en rechter delen planken hebben voor de visgraat pvc vloer. Voor het maken van een visgraat pvc vloer heb je 3 linker planken en 3 rechter planken nodig. Je klikt deze in elkaar tot een punt en trekt een lijn van het hoogste punt naar het laagste punt. De punt die overblijft is in principe het starters punt en vanaf hier kun je beginnen met de visgraat pvc. Verbind de punten met elkaar zodat je een mooi resultaat krijgt en zorg ervoor dat je de verschillende planken goed in elkaar klikt. Je kunt met de rubberen hamer alles goed aanslaan, zodat iedere plank goed in elkaar geklikt is.