Wie zijn we

Wij zijn een jong, fanatiek en professioneel team dat kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft staan. We houden van de diversiteit die onze locatie huisvest en we faciliteren met evenveel liefde en inzet een kleine voorstelling als een groot event voor een multinational.

Popkraft

Casco heeft al jarenlang een vaste samenwerking met een van de beste productie kantoren. Samen met Popkraft, met kantoor in het Casco gebouw, verzorgen zij ieder gewenste productie tot in de puntjes en nieuwe ideeën werken ze samen met jou uit om je wildste dromen werkelijkheid te maken. Je kunt de productie zelf doen of Popkraft kan de volledige productie uit handen te nemen. Up to you!

Anno 2016

Casco, voorheen Studio Nieuw Noord, werd jaren geleden verbouwd tot film- en televisiestudio in een tijd dat Amsterdam-Noord nog een haast onontgonnen terrein was. In 2016 merkten we dat het hoog tijd was om ook dit deel van de stad voor een groter publiek open te stellen. Door publieke evenementen en bedrijfsevenementen er aan vast te plakken heeft Casco de juiste mix gevonden die voor een aangename afwisselen zorgen tussen media, zakelijke en culturele evenementen.

Casco ♡ kunst en cultuur

Casco draagt kunst en cultuur een bijzonder warm hart toe. Toevallig houden kunst en cultuur ook van Casco, al zijn zij niet altijd in staat de noodzakelijke huurkosten te betalen. We investeren daarom graag een deel van onze verdiensten uit commerciële activiteiten in artistieke projecten.

Theatergroepen als De Warme Winkel en Wunderbaum maakten al meermaals gebruik van de studio. Ook is Casco een locatie geweest bij onder meer Holland Festival, Fringe, Festival Over Het IJ en en het Opera Forward Festival. In de zomer van 2018 stond de virtual-reality-installatie Carne Y Arena van Alejandro Gonzales Iñaritu in Casco.

Lees hier meer over onze culturele activiteiten.

Durf te vragen

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn in Casco? Of wil je graag een vrijblijvende offerte voor jouw event ontvangen?

Stuur ons dan een bericht en we nemen vandaag nog contact met je op.

Kan het niet wachten? Bel dan direct naar 020 333 02 95

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder