Casco

Wat is Casco Amsterdam


Casco Amsterdam

Casco Amsterdam is een schitterende evenementenlocatie en filmstudio in Amsterdam-Noord, midden in de Buiksloterham: een gebied in volle bloei waar het rafelige, industriële karakter nog voelbaar is. En dat op nog geen vijf minuten fietsen van de pont bij CS.

De grote zaal van 1200 m², wordt leeg (casco) verhuurd en stelt u daarmee in staat de ruimte te transformeren tot elke gewenste vorm. Ons team en samenwerkende partners helpen u graag bij vormgeven en aankleden van uw perfecte en unieke event.

De grote zaal is uitermate geschikt voor filmopnames en indoor evenementen als exposities, congressen, bedrijfsfeesten of grote diners.Van opnamestudio tot museumzaal

Wij staan er zelf iedere keer weer van versteld hoe de ruimte door de gebruiker wordt omgetoverd. Soms wordt de ruimte voor filmopnames volgestort met zand om een Sahara na te bouwen met kamelen voor onze deur, om vervolgens de zaal te transformeren tot een gezellig dorpsplein voor een bedrijfsfeest met een smaakvol diner.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over grote producties van het Holland Festival, Eye Filmmuseum of Amsterdam Dance Event die bij elkaar al tienduizenden bezoekers naar Amsterdam Noord trokken. Met zwarte gordijnen rondom, grote productionele mogelijkheden en de goede akoestiek is het een perfect casco voor elke gewenste activiteit.Catering en extra gemak

Ons café dient bij evenementen in de grote zaal doorgaans al ontvangstruimte voor uw gaste of publiek. Ook organiseert u er met alle gemak een borrel, presentatie, diner of (bedrijfs)feest.

Casco biedt daarbij catering voor elke gelegenheid, naar elk budget. High-end diners kunnen prachtig in ons café (en misschien nog wel mooier in de grote zaal), maar ook voor een personeelshap voor uw opbouwcrew draaien we onze hand niet om.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met 020 333 02 95 of horeca@cascoamsterdam.nl.Uw event bij Casco?

Casco staat voor flexibiliteit, creativiteit en kwaliteit. Wij proberen u op zo’n manier van dienst te zijn dat niets u in de weg staat om een onvergetelijke ervaring te creëren.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, een bezoek of een offerte.

Kan het niet wachten? Bel dan direct naar 020 333 02 95