Casco

De ruimteVier wanden,

een plafond

en een vlakke vloer.

Dat is Casco Amsterdam.

Een zwarte doos in Amsterdam-Noord

van 1200 m²

voorzien van alle basisfaciliteiten, inclusief café

voor elke invulling denkbaar.

Casco Amsterdam

Casco Amsterdam is een cultuur- en evenementenlocatie Amsterdam-Noord, midden in de Buiksloterham: een gebied in volle bloei waar het rafelige, industriële karakter nog voelbaar is. En dat op nog geen vijf minuten fietsen van de pont.
De grote zaal van 1200 m², wordt leeg (casco) verhuurd en stelt u daarmee in staat de ruimte te transformeren tot elke gewenste vorm. Het aangrenzende café is de entree van het gebouw en heeft zijn eigen sfeer en inrichting.

De grote zaal is uitermate geschikt voor (middel)grote indoor evenementen als beurzen, congressen, bedrijfsfeesten of grote diners. Ook biedt Casco ruimte aan culturele evenementen als voorstellingen en exposities. Met zwarte gordijnen rondom, grote productionele mogelijkheden en de goede akoestiek is het een perfect casco voor elke gewenste activiteit.

HET CAFÉ
In ons café kunt u met alle gemak uw borrel, presentatie, diner of (bedrijfs)feestje organiseren. Casco beschikt ook over een vergaderzaal, een kleine studio, productiekantoren en kleedkamers.

OVERIGE MOGELIJKHEDEN
Casco staat voor flexibiliteit, creativiteit en kwaliteit. Wij proberen u op zo’n manier van dienst te zijn dat niets u in de weg staat om een onvergetelijke ervaring te creëren.