Parkeren en bereikbaarheid

De huurder van Casco huurt standaard vijf parkeerplekken naast de studio mee. Parkeren in de buurt kan ook. Amsterdam-Noord kent nog een <zeer schappelijk tarief – Link https://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/parkeertarieven/). Voor grotere evenementen kunnen wij 800 extra parkeerplekken regelenen.

Casco is met de auto uitstekend bereikbaar. Zowel vanaf de IJtunnel als via de ring sta je in mum van tijd bij ons voor de deur. Vanaf het centraal station kan je de pont pakken, daarna is het een kwartiertje lopen, nog geen vijf minuten fietsen of één halte met de bus.

Catering

Casco biedt catering in alle soorten en maten. Een exclusief diner voor 300 personen in de grote zaal of een stevige crewcatering voor de bouwers en brekers van een evenement: wij draaien onze hand er niet voor om. Download hier (link) onze banquetingbrochure voor een indruk maar maak vooral gebruik van onze flexibiliteit – neem contact op met onze horecamanager om de mogelijkheden te bespreken!

Kleed- en productieruimte

Casco heeft diverse kleed- en productieruimtes beschikbaar. Ook voor visagie is er een aparte ruimte beschikbaar, 12 plaatsen compleet met lampenspiegels.

Crewcatering

Voor de crew van film/tv opnames of een evenement hebben wij een speciaal menu gemaakt. Ontbijt, lunch, snack, diner, drankenbuffet, vier-uurtje, wraphap, zoet, zout, et cetera. We overleggen dit uiteraard bij iedere nieuwe boeking!

Publieksontvangst

Het Casco Café leent zich uitstekend voor een aangename publieksontvangst of als lobby tijdens pauzes bij tv-opnames, voorstellingen of andere publieksactiviteiten. We voorzien ze bovendien met liefde van drankjes of andere versnaperingen.

Vergaderzaal

Onze vergaderzaal biedt ruimte voor ongeveer 20 man in vergadersetting, tot zo’n 40 in theatersetting. De ruimte is voorzien van een groot beeldscherm, een flip-over en een whiteboard. Uiteraard kunnen we ter plekke koffie en lunch serveren.

Terras

Casco heeft een fijn en zeer zonnig terras aan de voorkant van het gebouw. Tijdens kantooruren is deze standaard geopend voor bezoekers van het café. De uren daarbuiten is het uitstekend te gebruiken voor zomerse events. Het gehele trottoir is Casco’s eigen terrein, waardoor we ook zonder problemen tenten of andere grote objecten kunnen plaatsen.

Complete horeca afhuren

Casco Café is standaard geopend op kantooruren. Het is bij ons mogelijk om het ook het café volledig af te huren, zelfs als we normaal gesproken open zijn. Bel on om te vragen naar de voorwaarden!

Overnachtingen