Casco

AgendaNu in Casco:


EXPOLEVIE

Vanaf 12 januari toont Emma Levie ouder en nieuwer werk in Casco Amsterdam. Emma studeerde af aan de opleiding Beeld & Taal aan de Gerrit Rietveld Academie. In haar werk valt een fascinatie te ontdekken voor ledematen, patronen, dieren, planten, gelijke rechten en menselijke relaties. Het uiteindelijke verhaal om de tekeningen heen is echter altijd aan de aanschouwer.Binnenkort in Casco:


Vrijdag 9 maart: Korean Soulfood Night

Banchan Bandits en de Moksi Meisjes a.k.a. Zoë & Lisa komen naar Amsterdam-Noord voor een unieke Casco take-over! Vrijdag 9 maart Presenteren we het beste Koreaanse Soul Food, Asian style cocktails en chille Afrikaanse tunes!

Verwacht Korean classics (KFC!), nieuwe favorieten en Moksi specials!
https://www.facebook.com/events/128913897921885/


Vrijdag 30 maart: De Luister - Eef van Breen Group

Doe je ogen dicht. Spits je oren. DE LUISTER in Casco, Amsterdam-Noord. Op vrijdag 30 maart scharen we ons rondom een denkbeeldig kampvuur en beleven we het begin van een nieuwe concertserie. Een nieuw avontuur dat we samen met jullie willen beginnen.

Kom luisteren, en neem je vrienden mee!
https://www.facebook.com/events/184174695514060/


14 t/m 17 maart: Avventure di anima e di corpo - Opera Forward Festival

Twee radicale opera’s, een regisseur uit de toneelwereld, tien multiperformers en een labyrint vol afval om een toekomst op te bouwen: Silbersee creëert met Avventure di anima e di corpo een ware ‘Opera van Morgen’ voor het Opera Forward Festival 2018.
http://operaforwardfestival.nl/programma/avventure-di-anima-e-di-corpo/